Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2021

Το Κοράνι πρόβλεψε την κατάκτηση του διαστήματος

 

Το Κοράνι πρόβλεψε την κατάκτηση του διαστήματος 

και την περίγραψε με επιστημονική ακρίβεια!

 Ο άνθρωπος είχε πάντα ένα όνειρο να ανέβει στο διάστημα, και πάντα σκεφτόταν έναν τρόπο να τον κάνει να ξεφύγει από τη βαρυτική δύναμη της Γης για να ανακαλύψει τα μυστικά του ουρανού!

Τι λένε οι επιστήμονες σήμερα για τον τρόπο με τον οποίο θα «ξεφύγει» ο άνθρωπος από τη βαρυτική δύναμη της γης και να κατακτήσει το διάστημα;

Το ανθρώπινο όνειρο να πάει έξω από τη γη δεν άρχισε να υλοποιείται μέχρι το τέλος του εικοστού αιώνα όταν ξεκίνησε το ταξίδι της επιστημονικής έρευνας και χιλιάδες επιστήμονες στην ανατολή και τη δύση της γης άρχισαν να κάνουν τις ερευνητικές τους μελέτες και να διεξάγουν τα πειράματά τους για τον μηχανισμό εξόδου (ανάβασης) από τη γη και ποια είναι τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για να επιτευχθεί αυτό.
Αν ρωτήσουμε τους επιστήμονες που ειδικεύονται στο σχεδιασμό και την εκτόξευση διαστημικών πλοίων για το πιο είναι το σημαντικότερο πράγμα που αντιμετωπίζουν για να είναι επιτυχές το ταξίδι, θα αναφέρουν δύο σημαντικά πράγματα:

Το πρώτο είναι ότι η έξοδος του διαστημικού σκάφους από το βαρυτικό περίβλημα (κέλυφος) της Γης κατά την ανάβαση πρέπει να πραγματοποιηθεί από συγκεκριμένες πύλες ή εξόδους της ατμόσφαιρας.

Και το δεύτερο είναι ότι η πορεία του διαστημικού σκάφους στο διάστημα πρέπει να είναι σπειροειδής (ζιγκ-ζαγκ) και όχι ευθεία.

Γιατί όμως αυτές οι δύο προϋποθέσεις;

Η ατμόσφαιρα περιβάλλεται από ισχυρά βαρυτικά και μαγνητικά πεδία και αν το διαστημικό σκάφος δεν εκτοξευθεί από ένα συγκεκριμένο σημείο, θα παρεκκλίνει από τη διαδρομή του από αυτά τα πεδία και θα αποτύχει το ταξίδι. Επομένως, οι επιστήμονες πρώτα μελετούν και έπειτα προσδιορίζουν τα συγκεκριμένα σημεία της ατμόσφαιρας από τα οποία το διαστημόπλοιο μπορεί να ξεκινήσει.

Αλλά ποιο είναι το σχήμα της πορείας που παίρνει αυτό το διαστημικό όχημα; Φυσικά, είναι μία  ελικοειδής πορεία (ζιγκ ζαγκ), ο λόγος για αυτό είναι να αποφευχθούν τα βαρυτικά πεδία που ασκούνται από τον ήλιο, το φεγγάρι και τους υπόλοιπους πλανήτες. Η πορεία του διαστημικού σκάφους στο διάστημα είναι τόσο κρίσιμη που οι επιστήμονες μπορεί να χρειαστεί να την αλλάξουν ή  και να την παρεκκλίνουν εκατομμύρια χιλιόμετρα για να αποφύγουν ένα βαρυτικό πεδίο ή να επωφεληθούν από ένα άλλο πεδίο για να διασφαλίσουν την ομαλή ανάβαση του διαστημόπλοιου.
Επιπλέον, οι ατμοσφαιρικές πύλες δεν είναι πάντα ανοιχτές, αλλά αλλάζουν με την κίνηση της περιστροφής της γης γύρω από τον εαυτό της και γύρω από τον ήλιο, σαν να ήταν πύλες που ανοίγουν και κλείνουν.

Ανάμεσα στα παράξενα πράγματα που μας είπε το Κοράνι, χίλια τετρακόσια χρόνια πριν, σε ένα στίχο είναι αυτά τα δύο πράγματα:

Οι Πύλες της ατμόσφαιρας (του ουρανού).

Η Ζιγκ ζαγκ πορεία στο διάστημα.

Οι επιστήμονες ανακάλυψαν στα τέλη του 19ου αιώνα τα μυστικά που επιτρέπουν την εύκολη και επιτυχή ανάβαση μέσου του βαρυτικού πεδίου της Γης και διαπίστωσαν ότι η Γη περιβάλλεται από ηλεκτρομαγνητικά πεδία και βαρυτικά πεδία, και αυτά τα πεδία μπορούν να παρεκκλίνουν τα διαστημόπλοια από τη σωστή πορεία τους, οπότε η έξοδος τους πρέπει να γίνει από συγκεκριμένα σημεία (πύλες) της ατμόσφαιρας για να είναι επιτυχής η ανάβαση και η ολοκλήρωση του ταξιδιού.

 Ο Παντοδύναμος Θεός λέει, στο ιερό Κοράνι, απευθυνόμενος σε αυτούς που αμφιβάλλουν για την αλήθεια του Κορανίου και την αλήθεια εκείνου στον οποίο αποκαλύφθηκε:

«Κι αν ακόμα ανοίγαμε μία πύλη του ουρανού και ανέβαιναν ελικοειδώς, το μόνο που θα έλεγαν χάσαμε την όραση μας σίγουρα τυφλωθήκαμε. Μάλλον, πέσαμε θύματα κάποιας μαγείας» (Κοράνι, 15:14-15).  

 

Εδώ παρατηρούμε ότι ο στίχος μίλησε για το άνοιγμα μιας από τις πύλες του ουρανού, και μίλησε για την πορεία εκείνων που ανεβαίνουν από αυτήν την πύλη, η οποία είναι μια ελικοειδής (ζιγκ ζαγκ) πορεία.

Εδώ πρέπει να σταματήσουμε σε αυτά τα δύο θαύματα που παρουσιάζονται σε ένα στίχο: Αν αυτό το Κοράνι ήταν από τον Μωάμεθ, ειρήνη και ευλογία σ’ αυτόν, πώς θα μπορούσε να ξέρει 14 αιώνες πριν ότι ο ουρανός έχει πύλες που ανοίγουν και κλείνουν, και ότι η πορεία στον ουρανό είναι ελικοειδής πορεία; Έτσι, αυτός που δίδαξε τον Μωάμεθ, δεν μπορεί να είναι παρά  ο Παντοδύναμος Θεός.

Αλλά αυτοί οι άπιστοι που αρνούνται το μήνυμα του Θεού και των στίχων Του, τι θα έλεγαν αν αυτοί οι ίδιοι μπορούσαν να συνοδεύσουν τους αστροναύτες σε ένα από τα ταξίδια τους στο φεγγάρι; οι αστροναύτες που πήγαν στο φεγγάρι έχουν δηλώσει ότι το πρώτο πράγμα που συναντούν όταν διασχίσουν την ατμόσφαιρα είναι το απόλυτο σκοτάδι σε τέτοιο βαθμό που κάποιος πιστεύει ότι έχει χάσει την όραση του!

 

Είναι γνωστό ότι οι γιατροί που επιβλέπουν την ασφάλεια αυτών των αστροναυτών διαπίστωσαν ότι όταν ένα άτομο ελευθερώνεται από τη βαρύτητα δηλαδή διασχίσει πέρα από την ατμόσφαιρα, το οπτικό του νεύρο καθίσταται προσωρινά ανάπηρο, οπότε δεν βλέπει πλέον τίποτα σαν να έχει χάσει την όρασή του. Αυτό συμβαίνει λόγω της έλλειψης της βαρύτητας, η οποία οδηγεί σε ανισορροπία στην κυκλοφορία του αίματος και γενικά σε κάποιες ζωτικές αντιδράσεις στο ανθρώπινο σώμα.

Αμέσως μετά τον στίχο στον οποίο μιλάει για τις πύλες του ουρανού (διαστήματος) και τη ελικοειδή (ζιγκ ζαγκ) πορεία των όσων θα μπορούσαν να πάνε στο διάστημα έρχεται στον ακόλουθο στίχο για να μας πει με μια εξαιρετικά ακριβή απεικόνιση αυτού του ξαφνικού γεγονότος εκείνων που χάνουν προσωρινά την όρασή τους όταν διασχίσουν το βαρυτικό πεδίο της Γης:

«Κι αν ακόμα ανοίγαμε μία πύλη του ουρανού και ανέβαιναν ελικοειδώς, το μόνο που θα έλεγαν χάσαμε την όραση μας σίγουρα τυφλωθήκαμε. Μάλλον,  πέσαμε θύματα κάποιας μαγείας» (Κοράνι, 15:14-15).

 

Διαλογιστείτε λοιπόν μαζί μου αυτό το ιερό κείμενο, το οποίο περιλάμβανε τρία επιστημονικά θαύματα:

1- «Αν ανοίγαμε μια πύλη του ουρανού»: αναφορά στις πύλες του ατμοσφαιρικού περιβλήματος.

2- «Στην οποία (πύλη) θα ανέβαιναν ελικοειδώς»: αναφορά  στην ελικοειδή πορεία.

3- «Θα έλεγαν χάσαμε την όραση μας σίγουρα τυφλωθήκαμε»: αναφορά στο απόλυτο σκοτάδι έξω από την ατμόσφαιρα.

 

Επιπλέον, αυτό το ιερό κείμενο είναι μια προφητεία της διαστημικής εποχής στην οποία ζούμε σήμερα. Έτσι προσδιόρισε τον ακριβή μηχανικό μηχανισμό για την έξοδο του ανθρώπου έξω από το πεδίο της βαρύτητας της Γης, και αυτό ήταν χίλια τετρακόσια χρόνια πριν το ανακαλύψουν οι μηχανικοί του διαστήματος! Δεν είναι αυτό ένα θαύμα που απαιτεί προσοχή και στοχασμό;

Ο ΚΟΣΜΙΚΟΣ ΙΣΤΟΣ ΣΤΟ ΚΟΡΑΝΙ!

  Ο κοσμικός ιστός που εκτείνεται μέσω του σύμπαντος και συνδέει τα πάντα σ’ αυτό χαρτογραφήθηκε από τον άνθρωπο για πρώτη φορά στη τελευταί...