Τρίτη 29 Ιουνίου 2021

ΕΠΕΣΕ Η ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ ISIS! Η Συγκλονιστική Αλήθεια Αποκαλύφθηκε!

 

Παρουσίαση βιβλίου:

 

Τίτλος: ΕΠΕΣΕ Η ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ ISIS!

Η Συγκλονιστική Αλήθεια Αποκαλύφθηκε!

Οι ΗΠΑ εφηύραν και εξόπλισαν το ISIS με όπλα μαζικής καταστροφής!

Συγγραφέας: Γουέιν Μάντεσεν σε συνεργασία με το Washington’s Blog


 

Η τρομοκρατική οργάνωση ISIS ξεκίνησε ως επαναστάτες υπό την κατοχή των ΗΠΑ στο Ιράκ. Μεγάλωσαν καταστρέφοντας τη Λιβύη και τη Συρία. Οι υποστηρικτές τους είναι η Σαουδική Αραβία και η Τουρκία, και πολεμούν ως πληρεξούσιοι για τους νέους συντηρητικούς και τους συμμάχους των ΗΠΑ. Τα κίνητρα είναι το πετρέλαιο, το φυσικό αέριο και η οικοδόμηση της αυτοκρατορίας.

Η ISIS είναι μια αναβαθμισμένη και ενισχυμένη νέα «έκδοση» της Al Qaeda, η οποία είναι όπως η επιχείρηση Γκλάντιο που ιδρύθηκε από τις ΗΠΑ για να πολεμήσει τη Ρωσία. Οι λεγόμενοι ιδρυτές και «δράκοι» της ISIS, Zarqawi και Baghdadi, ήταν μαριονέτες που εφευρέθηκαν από τη CIA.

Η ISIS είναι η τελευταία επίθεση σε ένα πολύ μακροπρόθεσμο αγγλο-σιωνιστικό σχέδιο "Διαίρει και βασίλευε" για τον κατακερματισμό και την υποταγή της Μέσης Ανατολής, προωθώντας τη διχόνοια και τις μάχες μεταξύ των λαών της. Η Βρετανία εγκατέστησε τη μοναρχία των Wahhabi Σαουδαραβών πριν από 200 χρόνια, η οποία είναι η κύρια πηγή χρηματοδότησης του ισλαμικού εξτρεμισμού, συμπεριλαμβανομένου του ISIS.

Οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή υποστηρίζουν κρυφά την ISIS, ενώ προσποιούνται ότι την πολεμούν, αφήνοντας τη Ρωσία να αναλάβει δράση από μόνη της για να εξαλείψει τον καρκίνο που απειλεί ολόκληρη την περιοχή.

Ωστόσο, οι επιθέσεις στο Παρίσι, το Σαν Μπερναρντίνο και τις Βρυξέλλες εξηγούνται καλύτερα ως κλασικές επιχειρήσεις ψευδούς σημαίας της επιχείρησης Γκλάντιο, που αποδόθηκαν στο ISIS για να προωθήσουν την «Σύγκρουση των Πολιτισμών».

 

Το όνομα ISIS είναι συντομία από το "Ισλαμικό κράτος στο Ιράκ και τη Συρία", και είναι επίσης γνωστό ως ISIS, Daesh και Al Qaeda στο Ιράκ.

Από πρόσφυγα σε γερουσιαστή στο Κογκρέσο!

  Η Ilhan Omar διέφυγε από τον εμφύλιο πόλεμο της Σομαλίας ως παιδί και πέρασε τέσσερα χρόνια σε καταυλισμό προσφύγων προτού η οικογένειά ...