Σάββατο, 4 Ιουλίου 2020

Σκάνδαλο: Τρόμος από την σύλληψη της «διακινήτριας» ανήλικων κοριτσιών

Σκάνδαλο: Τρόμος από την σύλληψη της «διακινήτριας» ανήλικων κοριτσιών στις ΗΠΑ!

Τις αποκαλύψεις που είναι έτοιμη να κάνει η Γκισλέιν Μάξουελ μετά τη σύλληψή της τρέμουν ισχυροί άνδρες, καθώς η φερόμενη «προαγωγός» που έφερνε ανήλικες και γυναίκες στον Τζέφρι Επστάιν οργανώνοντας τις αποπλανήσεις αναμένεται να συνεργαστεί πλήρως με το FBI και να δώσει ονόματα.

Η New York Post, σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της, τονίζει ότι τώρα η Μάξουελ πρέπει να μείνει ζωντανή, ιδίως μετά την αυτοκτονία του Επστάιν στο κελί του που πυροδότησε θύελλα και θεωρίες συνωμοσίας.
Την εποχή της αυτοκτονίας του ο Επστάιν ήταν ένας από τους πιο πολύτιμους κρατούμενους σε ομοσπονδιακή φυλακή. Είχε δεσμούς με πανίσχυρους άνδρες που είχαν να χάσουν τα πάντα αν ο καταδικασμένος παιδόφιλος αποκάλυπτε όσα ήξερε.

Η Μάξουελ είναι η τελευταία ευκαιρία των θυμάτων να δικαιωθούν. Η Μάξουελ, σύμφωνα με το δημοσίευμα, πρέπει να βρει μεταχείριση ανάλογη με τον Επστάιν, είναι πολύτιμη αλλά και εξίσου επικίνδυνη και ύπουλη και πρέπει να είναι υπό επιτήρηση όλο το 24ωρο και όλες τις ημέρες ώστε να μην έχει την ίδια κατάληξη με τον πολυεκατομμυριούχο που αυτοκτόνησε στο κελί του
Στο πρόσφατο ντοκιμαντέρ του Netflix, "Jeffrey Epstein: Filthy Rich" θύμα αναφέρει πως ολόκληρη η έπαυλη του καταδικασμένου παιδόφιλου, κάθε δωμάτιο, κάθε κρεβάτι, κάθε μπάνιο, ντουζιέρα και τουαλέτα ήταν καλωδιωμένα με κάμερες και μικρόφωνα. Ο Επστάιν διατηρούσε στο σπίτι του ένα μυστικό δωμάτιο γεμάτο με μόνιτορ και κάμερες παρακολουθώντας τους καλεσμένους του και εκβίαζε πανίσχυρους άνδρες που τον επισκέπτονταν και χρησιμοποιούσαν τα κορίτσια του.

Γι' αυτό, επισημαίνει η NY Post, αν η Μάξουελ πεθάνει στη φυλακή, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση θα δεχθεί πολύ ισχυρό πλήγμα. Ανάμεσα στους ισχυρούς άνδρες που είχαν δεσμούς με τον Επστάιν ήταν ο πρίγκιπας Άντριου και ο Μπιλ Κλίντον. Το να σκαλιστεί ο ιστός που είχαν στήσει ο πανίσχυρος επιχειρηματίας με το δεξί του χέρι και επί μακρόν σύντροφός του σημαίνει ότι θα έρθουν στο φως της δημοσιότητας αποκαλύψεις για επίσης πανίσχυρους άνδρες.

Πάντως, όπως λέγεται, η Τζισλέν αναμένεται να δώσει ονόματα και να συνεργαστεί πλήρως με το FBI και πλέον τα θύματα το Επστάιν απέκτησαν και πάλι ελπίδα ότι θα δικαιωθούν. Η Μάξουελ συνελήφθη χθες σε πολυτελέστατη έπαυλη αξίας 1 εκατ. δολαρίων στο Νιου Χαμσάιρ, ενώ είναι κόρη του αείμνηστου Βρετανού μεγιστάνα των Μέσων Ρόμπερτ Μάξουελ.
Έδωσε το "παρών" σε δικαστήριο μέσω βιντεοκλήσης ενώ αναμένεται να μεταφερθεί στη Νέα Υόρκη όπου θα της απαγγελθούν κατηγορίες ότι προωθούσε κορίτσια ηλικίας ακόμη και 14 ετών στον Επστάιν για να τις κακοποιήσει σεξουαλικά. Αν καταδικαστεί για όλες τις κατηγορίες, η Μάξουελ είναι αντιμέτωπη με ποινή φυλάκισης 35 ετών, κάτι που σημαίνει ότι θα γίνει 93 ετών ώσπου να αποφυλακιστεί.

Πηγή: NY Post

Abbas ibn Firnas, ο πρωτοπόρος της αστρονομίας και αεροπορίας στην ιστορία της ανθρωπότητας!

     Ο Abbas ibn Firnas   είναι ο μεγαλοφυής μουσουλμάνος επιστήμονας που εμφανίστηκε στην Ισλαμική Ανδαλουσία (Ισπανία) η οποία ήταν η πη...