Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021

ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ; Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΡΑΝΙ!

 

ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ;

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΡΑΝΙ!

 

"Και όταν ο ουρανός σχιστεί και γίνεται σαν ελαιοχρωματισμένο τριαντάφυλλο''

(Κοράνι, 55:37) 

 

Αυτό είναι ένα θαύμα του Κορανίου και πρόκειται για μια εικόνα που απεικονίζει τα όσα μέλλουν να συμβούν όταν έρθει η Συντέλεια του κόσμου, μια φρίκη από τις φρικαλεότητες της που θα συμβούν όταν ο ουρανός θα σχιστεί και καταστραφεί, μετατρέποντας σε κάτι σαν ένα κόκκινο τριαντάφυλλο ή σαν ένα κόκκινο ελαιοχρωματισμένο δέρμα λόγω της έντασης της θερμότητας ή ακόμη σαν κόκκινη λιωμένη βαφή. Αλλά πώς αναφέρεται αυτό στο Κοράνι αφού όλα τα έσχατα είναι μόνο στη γνώση του Παντοδύναμου Θεού, και η Μέλλουσα ζωή έχει τους δικούς της νόμους και κανόνες που είναι διαφορετικοί από τους νόμους και τους κανόνες του κόσμου τούτο;  Αυτό συμβαίνει, διότι από το έλεος του Παντοδύναμου Θεού σε εμάς, επέτρεψε να αναφέρονται μερικά φυσικά στοιχεία και ορατά φαινόμενα στο αχανές σύμπαν ως σημεία που επιβεβαιώνουν την αξιοπιστία των αποκαλύψεων Του σε αυτό το ιερό βιβλίο καλώντας τους ανθρώπους να τα βρουν και να τα διερευνούν για να πιστέψουν σε Αυτόν και να κερδίσουν την σωτηρία τους. Ένα από αυτά τα σημεία αφορά τις εκδηλώσεις της μετά θάνατον ζωής, συμπεριλαμβανομένης της σταδιακής καταστροφής του ουρανού μέχρι να γίνει σαν ένα κόκκινο τριαντάφυλλο. Αυτό το φαινόμενο που αναφέρθηκε στο Κοράνι πριν 1400 χρόνια μας το επιβεβαιώνει το Διαστημικό Τηλεσκόπιο (Hubble) με φωτογραφίες από διάφορα αστέρια που έχουν ήδη εξερράγη και καταστραφεί ή είναι ακόμη στην φάση της καταστροφής. Στις 31 Οκτωβρίου 1999, η Αμερικανική Υπηρεσία Διαστήματος, NASA, δημοσίευσε μια σειρά από εικόνες αστεριών στη φάση έκρηξης σε ένα νεφέλωμα που είναι γνωστό ως το νεφέλωμα του ματιού της γάτας (cat's eye nebula). Αυτά τα αστέρια βρίσκονται σε απόσταση περίπου τριών χιλιάδων ετών φωτός από εμάς και καθένα από αυτά τα καταστραμμένα αστέρια εμφανίζεται στην εικόνα με τη μορφή γιγαντιαίου κόκκινου τριαντάφυλλου με τέτοια ευκρίνεια, που έκανε τους επιστήμονες να το περιγράψουν ως ένα ελαιοχρωματισμένο κόκκινο τριαντάφυλλο, ακριβώς όπως αναφέρεται στο ιερό Κοράνι.

Αυτό είναι ένα μόνο θαύμα (σημείο) από τα πολλά θαύματα που αναφέρονται στο ιερό Κοράνι, πολλά από τα οποία αποκαλύφθηκαν μόνο πρόσφατα χάρη στην πρόοδο της επιστήμης και των σύγχρονων μέσων της έρευνας. Μπορούσε ο Προφήτης Μωάμεθ να τα έξερε 1400 χρόνια πριν; Η απάντηση είναι δική σας!

Ο Παντοδύναμος Θεός μιλάει σε πολλούς στίχους για το σχίσιμο (καταστροφή) του ουρανού και συγκεκριμένα στους εξής στίχους: 69:15-16, 84:1, 77:8-9, 82:1 και 78:19.


Από πρόσφυγα σε γερουσιαστή στο Κογκρέσο!

  Η Ilhan Omar διέφυγε από τον εμφύλιο πόλεμο της Σομαλίας ως παιδί και πέρασε τέσσερα χρόνια σε καταυλισμό προσφύγων προτού η οικογένειά ...